Impresii


Vineri, 14 Iulile 2017

"Multumim pentru atmosfera feerica pe care ati creat-o la nunta noastra! A fost superb!"

Gherman Florina, Brasov

Miercuri, 10 August 2016

""Nunta" este un moment special in viata fiecarui cuplu, un moment la care viseaza si isi doreste sa fie de neuitat. Pentru noi a fost intr-adevar special, dar a culminat in "ora noastra de suflet", atunci cand ati fost alaturi de noi si ati ridicat acest moment pe culmi inalte, unde cuvintele sunt de prisos pentru a exprima ce am simtit. Evenimentul s-a incheiat la fel de frumos, cu o melodie de suflet si pentru tot efortul depus va multumim din toata inima! Va dorim multa santate si putere, pentru a continua in aceeasi mainera minunata!
Ramona si Sebastian,
17 Iulie 2016,
Restaurant Transilvania."

Horvat Stoica Ramona, Brasov

Luni, 6 Iunie 2016

"A fost alegerea cea mai buna sa incepem evenimentul nostru cu voi. O zi prea frumoasa de mai, o locatie mirifica, natura in splendoarea ei, cateva iazuri si sunetul instrumentelor care sa completeze acest cadru de poveste. Ati incantat urechile tuturor prin prezenta voastra. Va multumim frumos! Ati creat o atmosfera deosebita, rafinata, v-ati integrat perfect in povestea noastra cu muzica din surdina. Bianca si Silviu - 28 mai 2016 - YAZ."

Bianca Liciu, Brasov

Duminica, 27 Septembrie 2015

"Ne-am bucurat impreuna cu invitatii nostri de doua ore deosebite la inceputul receptiei. Ati reusit sa creati cu muzica interpretata o atmosfera calda, relaxata si extrem de placuta. Va multumim!"

Ana si Dan, 18 Iulie 2015, Frankfurt am Main

Luni, 22 Iunie 2015

"Multumim mult pentru recitalul superb, a fost o reala placere sa va ascultam."

Flornia si Alex, Buzau

Marti, 2 Iunie 2015

"Momentul vostru deosebit i-a dat evenimentului o nota de eleganta, fapt care ne-a fost impartasit de mai multi invitati. In plus, am fost onorat sa cant alaturi de voi. Sunteti niste profesionisti desavarsiti si niste oameni extraordinari. Sper sa pastram legatura. Va multumim!"

Delia & Marius, Brasov

Miercuri, 18 Septembrie 2013

"Multumim pentru momentul special oferit, a fost o bucurie foarte mare sa va avem alaturi."

Simona si Ionut, Brasov

Miercuri, 21 August 2013

"“A fost o sarbatoare de sunet luxuriant, viu interpretat.”"

Alina si Ovidiu, Brasov